købe en bil og spare penge

Bortset fra deres hjem, vil de fleste amerikanere bruge flere penge på deres bil end på noget andet, de vil købe. Og alligevel, når det drejer sig tid til at købe bil, de fleste mennesker bruger langt mere tid på at undersøge motoren, stereo og månen taget, end de vil finanser af køb. Ved at undlade at gøre en lille hjemmearbejde på finanserne, ender mange mennesker med at bruge flere penge til deres bil, lastbil eller varevogn end de ellers kunne.

En lille smule arbejde før tid kan hjælpe dig med at spare en hel del penge på dit bilkøb. Her er nogle tips, der kan hjælpe:

Tjek din kredit rapport – A få måneder før du beslutter at købe du bør tjekke din kredit rapport for fejl. Fejl på din rapport kunne påvirke dit kredit score, som vil forhindre dig i at opnå finansiering til den lavest mulige rente. Mens du tjekker din kredit rapport, tjekke din kredit score, også. På den måde kan du undgå en lejlighedsvis fidus, hvor sælgeren forsøger at narre dig til at betale en højere sats af fejlagtigt hævder, at dit kredit score er for lavt. Du kan ikke falde for, at en hvis du kender din score.

Arrangere din finansiering på forhånd – mens du kan undertiden få konkurrencedygtig finansiering fra forhandleren, du kan gøre det bedre i din bank, kreditforening eller online långiver. Check med disse kilder forud for tid til at finde de bedste mulige tilbud.

Watch factory incitamenter – nogle gange, producenten vil tilbyde billig finansiering. I fortiden, har sådanne aftaler gået så lavt som 0%. Hvis sådan en aftale er tilgængelig, vil ingen bank eller kreditforening være i stand til at matche det, så hold øje med sådanne incitamenter. Cash back bonusser er ofte tilgængelige fra producenten, også, og de kan blive anvendt til din udbetaling.

Check priser – en række hjemmesider, såsom Edmunds.com, tilbyder information om priser. Med disse oplysninger, kan du forhandle de bedste mulige tilbud.

Overvej extras – underuld? Udvidet garanti? Disse er ting, du måske ønsker at overveje før sælgeren spørger dig, hvis du ønsker at købe dem. Uanset om du gør eller ikke er dit eget valg, men du ønsker ikke at blive fanget med de ekstra udgifter, hvis disse er ting du ikke har brug for.

Køb en bil behøver ikke at være en kompliceret procedure, men det virker bedst hvis du forhånd ved hvordan du agter at gribe det an. Jo bedre din forberedelse, den mindre rystende din erfaring med at købe en ny bil vil være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.