Hvorfor kredit reparation rådgivning er at miste troværdighed

Legitime kredit reparation mister troværdighed på grund af nogle skrupelløse virksomheder, der bevidst https://hurtigudbetaling.dk vildleder Gæster der sætter deres lid til dem til at hjælpe dem reparation deres kredit.

Det er en udbredt opfattelse at du kan reparere dit eget kredit uden hjælp af en kredit reparationsservice. Den eneste reelle måde at forbedre din kreditværdighed er at forbedre din gæld-indkomst ratio og til at betale din månedlige forpligtelser rettidigt. Du behøver ikke en service til at hjælpe dig med at opnå dette.

Hvad de fleste kredit reparation rådgivning tjenester faktisk tilbyder dig er nedbringelse af gælden. Ved hjælp af denne type tjenesteydelse kan faktisk gøre mere skade end gavn at din kreditværdighed, som du vil ende med at betale mindre end den aftalte månedlige beløb og dette vil resultere i din betalinger bliver rapporteret 30 dage for sent, måned efter måned.

En anden taktik, at kredit reparation rådgivning tjenester bruges til at sende til de tre kredit indberettende organer breve om, at den negative oplysninger om din kredit rapport er unøjagtige, og efterspørgslen, de fjerne disse oplysninger. Kredit indberettende organer er forpligtet til at fjerne denne information, mens de undersøge påstanden om, at oplysningerne er urigtige. Mens denne undersøgelse er i gang på en kredit reparation rådgivning service trækker din kredit rapport og viser dig, at dit kredit score er blevet bedre. Derefter kan de kræve betaling fra dig. Efter dette er sket efterforskning på credit reporting agentur vil resultere i den negative oplysninger lægges tilbage i din kredit-fil, og du er ikke bedre stillet end du var før.

Der er nogle kredit reparation agenturer, ikke der er ude på at snyde dig. Disse agenturer hjælper legitimt dig med at få ukorrekte oplysninger fjernes, at have oplysninger rettet, når du har betalt-off elementer, der stadig viser forfaldne. De kan også hjælpe dig med at have varer opført to gange fjernet, eller varer, der faktisk dine børn er afklaret.

Når det kommer til stykket, drejer det sig om en legitim kredit reparation agentur kan gøre for at hjælpe dig med at forbedre dit kredit. Ingen kredit reparation rådgivning agenturet kan have negative elementer fjernes, hvis de er korrekte. Disse elementer forbliver i op til syv år eller endnu længere.

Den bedste ting at gøre er at håndtere dit eget kredit spørgsmål. Du har ret til at bestride unøjagtige oplysninger, og du befinder dig i den bedste position til at vide, hvad der er rigtigt eller forkert på din kredit rapport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.