Hvad Type af Computer Desk er rigtige for dig?

Hvis du er i markedet for en ny computer desk, er der et par ting du bør vide, før du åbner tegnebogen. Først, skal du beslutte, hvilken type af computer skrivebord er rigtigt for dig. Her er en nem check-off liste over faktorer, du bør overveje:

Først, der er tre grundlæggende typer af skriveborde: Downview skrivebord, hvor skærmen er faktisk monteret under desktop overfladen og kan ses via blænding-resistent glas eller plexiglas; forskudt plan skrivebordet, hvor overfladen er opdelt i forskellige højde-justerbar overflader giver skærmen for at blive placeret højere end skriveoverfladen; og den justerbare tabeltype de mest almindelige hvor der er kun en desktop overflade, skærmen er placeret på denne overflade og alt arbejde er udført på overfladen. Der er fordele til alle tre. Downview skrivebord har for nylig opnået popularitet, fordi skærmen er lidt ‘skjult’ og ikke fylder i toppen af skrivebordet, giver mulighed for den mest effektive udnyttelse af rummet. Mens stadig betragtes som ergonomisk, foretrækker nogle brugere vippe hovedet op snarere end ned for at se skærmen. Downview skriveborde er velkommen i klasseværelser og computerlokaler, fordi det giver mulighed for studerende at holde deres øjne på forsiden af klasseværelset uden at læne sig omkring en skærm og derfor ser nemt fra instruktøren til deres egen skærme.

Downview skranker også give udseendet af en slankere, renere miljø. I forskudt plan skrivebord er æret fordi det er perfekt ergonomisk og giver mulighed for den mest justering for komfort. Alle overflader justere til brugeren og disse skriveborde er ideel til folk, der er kortere eller højere end den gennemsnitlige bruger, fordi de er helt tilpasselig.

Tabellen justerbar klasseværelse er populære, fordi de færreste funktioner, det er den mest overkommelige og giver en grundlæggende, komfortable, højde-justerbart skrivebord, der giver ergonomisk støtte til brugeren uden alle de andre klokker og fløjter.

Beslutte andet, hvilken størrelse vil komfortabelt fit i den plads, du har. Computer skriveborde kommer i mange størrelser fra enkeltbruger-30-tommer bredder, multi-user 72-tommer bredder og næsten alt i mellem. Måle din plads og derefter vælge skrivebord lidt mindre (som i 2-3 inches mindre), så pladsen ikke vises for overfyldt.

For det tredje, finde en producent, der tilbyder skrivebord farver der appellerer til det rum, du arbejder i. Hvis du kan lide et skrivebord, men det kun leveres i hvid og værelset er alle naturlige træ, ikke vil du finde det overordnede udseende af rummet meget glædeligt. Da du ikke ønsker at skulle male et skrivebord, vælge en, der virker med din eksisterende farveskema.

Fjerde, træffe beslutning om en pris og holde sig til det. Sørg for at tjekke ind i shipping-, skatte- og ekspeditionsgebyrer. Virksomheder annoncere ofte et skrivebord på et lavt $129, men når alt er sagt og gjort, andre afgifter kan ender tilføje næsten $100 til dit køb! Vi fandt et selskab kaldet Versa borde, der tilbyder gratis forsendelse uanset vægt til enhver kunde i sammenhængende USA Disse er slags tilbud du leder efter, så sørg for at tjek fragtpriser eller bede en kunde repræsentant for priser før du begår man køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.