Hjem egenkapital lån-faktorer at overveje

Dit hjem giver dig et vidunderligt middel til at sikre en enorm mængde af kredit ved at bruge dit hjem egenkapital som sikkerhed. I den seneste tid, flere og flere boligejere ser hjem egenkapital lån som den mest bekvemme måde at konsolidere deres anden gæld, at foretage reparationer eller udvidelse til hjemmet, eller at opfylde yderligere udgifter såsom bryllup udgifter, uddannelse udgifter og så videre. Der er forskellige grunde bag den stigende popularitet af boliglån egenkapital, såsom det stigende antal let tilgængelige finansielle institutioner, temmelig rimelige renter og gebyrer, og rimelige vilkår og betingelser, fradragsberettigede funktioner og så videre.

På trods af disse fordele, er boliglån, ligesom alle andre typer af lån ikke helt uden risiko. Og risikofaktorer er endnu mere forstørret, hvis du falder i hænderne på skruppelløse monetylenders, der bejler til dig med deres lavere rente, kun at rippe dig ud. Men sikkerheden i dit hjem bør være din primære overvejelse, og for at du skal være forsigtig med visse ting, før bosætte sig på en finansiel institution.

Du er forpligtet til at betale et gebyr for at få dit hjem egenkapital lån, og dette gebyr er generelt lav. Omkostningerne ved at opnå boliglån kapital indebærer 1% Origination gebyr ud over gebyrer for advokater, undersøgelser, og andre relaterede tjenester. Hvis en långivende institution beder om et urimeligt gebyr, bare holde sig væk fra det. Det vil være klogere at shoppe rundt og sammenligne for at finde ud af det bedste tilbud.

Du vil finde mange institutioner, der tilbyder dig et lån på en utrolig lavere rente. Men lad dig ikke narre af dette, da betalingsperioden faktisk kan strækkes over en længere periode end lån penge du oprindeligt troede, og i realiteten udvinding fra dig en større betaling beløb. Så omhyggeligt læse alle klausuler i aftalen, før de indgår en aftale med en finansiel institution.

Du har måske hørt om disse ballon betalinger. Det er det enorme beløb, der skal betales ved slutningen af låneperioden, herunder både renter og hovedstol. Dette sker, når långivere tiltrække din interesse med lavere månedlige betaling sats ved at gøre du betaler kun renten hver måned. Der er endda tilfælde, hvor boligejer uforvarende antager, at han kun skal betale renten kun på lånet, kun for at opdage byrden af det samlede beløb af lånet ved udgangen af låneperioden.

Sammenligning shopping over internettet kan give dig værdifuld indsigt i vilkårene i forskellige finansielle institutioner. Dette kan kun forhindre dig i at blive målet for aggressiv långivere. Henvisninger fra venner er også en effektiv måde at finde den gode hjem egenkapital låne udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.