Halloweens bedste kostumer

Det er Halloween tid igen. Der er mange valg til Halloween kostumer. Scary Halloween kostumer har været en integreret del af feriens historie i årevis. De kan findes i gyserfilm og tegnefilm samt på tv-shows og film. Selv om der er stor overlapning mellem “slagteri” kostumer fra i går og i dag er der mange variationer. Der er mange muligheder for at skabe den perfekte Halloween kostume. Dette er nogle forslag, hvis du leder efter noget lidt mere originalt.

Lady Gagas Halloween kjole, som hun bar til koncerten sidste år, var en af de mest mindeværdige tyroler kostume i år. Hendes hår var frygtelig bølget, og hun så ud som om hun var lavet af hårporcelæn. Gagas Halloween outfit var ikke kun en usædvanlig afvigelse fra normen, men det var også mindeværdigt for sin blanding af popkultur elementer og edginess. Det så ud som om hun lige var ankommet fra en horror film sæt, men det gør det til en stor Halloween kostume.

Dette års bedste kostumer er svære at beskrive som værende unikke. Disse outfits var inspireret af nogle af de mest populære sange af året. Det er sandt, du har måske hørt sangen før eller set et klip fra deres video på tv. Du tænkte dog ikke meget over det. Oplevelsen af at se dem udføre deres sange foran en entusiastisk skare var uforglemmelig. Andre kostumer var lige så spændende og fik os til at hoppe med spænding, som dette outfit fra Pirates of the Caribbean.

Dette outfit var meget efterspurgt og modtog megen kritik efter dets udgivelse. Det skuffede dog ikke med sine livlige farver, unikke dekorationer og originalitet. Børn trick-or treaters vil huske den glæde, de følte, når iført pirat kostume på sidste år Adult Halloween Fest i Tampa. Dette kostume var et hit med både voksne og børn. Der var nogle bekymringer om enkelheden i det overordnede design, men andre anmeldelser påpegede også, at farverne og udseendet var mindre levende end hvad vi er vant til. Mange mennesker simpelthen elskede dette kostume.

A Bug’s Life er en af Disneys mest kendte og elskede figurer. I år fik A Bug’s Life lov til at bære en Halloween kostume, men blev i stedet præsenteret som en hovedattraktion på D Villas i Sarasota County årlige All Halloween fest. Udgivelsen af filmen var den perfekte mulighed for at genoplive den tidløse appel og popularitet af den elskede karakter fræk kostume kvinde. Dette er en af de bedste kostumer i år. Både børn og voksne vil blive chokeret over at se Meg Ryan (stjernen i A Bug’s Life), klædt i hendes gule yndlingskjole med prikker. Hun bar også en grøn hat og overdimensioneret grøn hat.

Der er masser af Halloween kostumer til rådighed for børn i år. Du kan dog undersøge nogle mere unikke og bedårende muligheder. Mens du kan finde mange fantastiske kostumer på din lokale kostume butik eller online Halloween butik, hvis du virkelig ønsker at have en original kostume til Halloween i år, bobblehead dukke er det perfekte valg. Disse dukker er elsket, fordi de omfatter et liv-størrelse udskæring for karakter. Du kan også bestille en i dit barns yndlingsstil eller lave din egen. Du kan finde disse yndig Bobblehead dukker på en populær online Halloween kostume shop for blot et par dollars. Men de er så virkelige, at de vil holde børn grine hele året. The Fat Lady kostume ser Lady Gaga forvandle sig til en lille, overvægtig version af sig selv. Pumpkin-kostumet fremkalder Lady Gagas ikoniske optræden på ‘The Tonight Show in Forever’. Paper Mache kostume blev båret i filmen Edward Scissorhands.