Det er dejligt at rejse med southwest airlines

Air sydvest var indarbejdet på 15 marts i 1967 af Rollin King og Herb Kelleher og har modtaget denne seneste navn i året 1971 med hovedkvarter beliggende i Dallas, Texas.

Rejser er meget lettere og sjov på grund af de faciliteter, som Southwest airlines.

Southwest Airlines Special

1. den pris, der tilbydes af southwest airlines er langt mindre fordi den bruger Boeing 737 fly, der bruger lav vedligeholdelsesomkostninger og muliggør hurtig turnaround-tider for afgange.

2. det giver service med hyppige flyvninger gennem korte ruter.

3.Mange af byerne i hele Amerika få gavn af trafikflyvning af southwest airlines, der giver rabat hyppige flyvninger.

4. det har en åben siddepladser arrangement hvor passagerer ombord med kort “A” først, efterfulgt af “B” og derefter “C”.

5. der er faciliteter som spædbørn under 2 år er tilladt at rejse gratis, hvis de er på voksne lap.Billetpriser for unge mellem 12 og 22 og kan bestilles ved reservation centers. Børn i alderen fra 5 til 11, som ikke er ledsaget af deres forældre kunne rejse efter en formular er at være fyldt som er tilgængelige, både online og på reservation center.

6.Der er særlige ældreboliger billetpriser for de ovenstående alder 65. Disse priser kan variere fra by til by og er let refunderes eller ombyttes.

7. restitutionerne kan foretages online hvis du skal annullere reservationen eller du kan gøre det ved at kalde reservationsnummeret.

8. der er flere flyvninger, der er mindst to timer lange hvor du får serveret med peanuts og saltkringler.Hvis du er på en ikke stop flyvning, vil blive serveret en pakket snack. Andre gratis te, kaffe, ikke alkoholiske drikkevarer fås også men nogle produkt såsom øl, kan vin blive opkrævet.

For mere information besøg vores anbefalede hjemmeside sydvest-flyselskaber-guide.info

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.