6 skal Have Auto tilbehør

Købe en ny bil er en spændingen: fornemmelsen, ny bil lugten, uberørte turen, manglen gulvmåtter… Ja, mærkeligt som det synes, din nye bil sandsynligvis forlod showroom uden flere centrale tilbehør. Lad ikke forhandleren tilføje dem i efter kendsgerning, ellers skal du betale en mynte til gunst.

Købe en ny bil er en oplevelse, som kun få nogensinde vil glemme: lugten, den uberørte interiør og den fejlfri tur er nogle af de ting, der nydes af nye bilejere. Alligevel, trods hvor godt udstyret selv de mest dyre biler kan, ofte de forlader showroom med flere tilbehør mangler. Nej, de var ikke stjålet; i stedet for nogle queer grunden til disse “must have” var tilbehør ikke inkluderet i salget. Lad os tage et kig på seks tilbehør hvert køretøj skal have.

Gulvmåtter-du er nødt til at være kidding… ingen gulvmåtter?! Oddly, gulvmåtter er chef tilbehøret typisk ikke inkluderet med ethvert salg. I stedet, får du en smid-væk ark for føreren. Uden gulvmåtter på plads kan du vædde på at interiør vil være snavset i korte orden. Værre, hvis du venter for længe dine tæpper kunne blive beskadiget, som er specielt dårlige nyheder for dig, hvis du leaser bilen. Bare vent ’til du se prisen på udskiftning af beskadigede automotive tæpper!

Lastrum liners – ligesom indre, bilens bagagerum område er underlagt snavs, snavs, mudder, elementerne og meget mere. Nogle bilproducenter har wised op gennem årene og inkluderet lastrum liners som standardudstyr, mens andre foretage en last liner en dyre tilføjelse, efter salg tilbehør til købere.

Bug skjolde – hvis du bor i et fugtigt klima, en bug skærme er et must. Ingen bilproducent tilbyder et som standardudstyr; Hvis du vil beskytte din hætte og forruden en bug skærme er et must. Også markedsført som bug deflektorer.

Bil BH-sikker på, de er elegante, men en bil bh er meget mere end. Giver beskyttelse til din gitter og til den forreste del af din hætte, kan en bil BH hjælpe aflede vragrester sparket op fra vejen. Hvem har ikke stødt på slags problem mens gennemkører vores interstates?

Bremse støv skjolde – nej, der er ikke en sikkerhedsaspektet med et skjold, støv, men der er helt sikkert æstetiske grunde hvorfor de giver mening. Du brugte en masse for dine dæk og hjul, så hvorfor gå gennem besværet med en ugentlig rengøring bare for at holde din bil ser fantastisk? Støv skjolde begrænse støv, så du kan gøre, hvad du virkelig ønsker at gøre: drev.

Car cover – uanset om du holder din bil, garaged eller om du forlader det udenfor, en bil dækning er væsentlige beskytte bilens finish. Indendørs luftforurening og støv kan skade en garaged køretøj; solens stråler, fugt, fugl agterstavn, vind, og små nedslag kan beskadige udsatte køretøjer. For mindre end $200 kan du købe en fire lag, åndbar bil cover, der vil tilbyde beskyttelse så desperat har brug for din bil.

Så har der du det. Seks vigtige auto tilbehør for hvert køretøj. Du vil betale en mynte til hver tilbehør, hvis du lader din forhandler tilføje dem i efter salget, så hvorfor ikke shop online med bil ting at finde alt hvad du behøver til din bil og for mindre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.